By

Jeugdkamp 2023

Algemeen, Jeugd

Jeugdkamp 2023 groot succes!

In het weekend van 8, 9 en 10 september 2023 zijn wij met alle jeugd van Olympia op kamp geweest naar De Langenberg in Rijssen. Een beter weekend hadden we niet kunnen treffen. We hebben dan ook volop genoten van het mooie weer en de vele waterspelletjes.

Op vrijdagavond had de activiteitencommissie een leuk spellencircuit uitgezet, waar door alle jeugd fanatiek aan mee is gedaan. Het thema was Hawaii en daar had iedereen dan ook rekening mee gehouden. Was echt gaaf om te zien.

Na een vrij korte nachtrust voor zowel de leiding als de kids, werden we om 08.00 uur in onze sportkleding aan het ontbijt verwacht. Om 09.00 uur stond er al weer een activiteit op het programma. Hiervoor kwamen Hajo en Rik al vroeg vanuit Hengelo op de fiets onze kant op voor een atletische training. De meesten moesten nog wel even wakker worden. De zaterdag stond verder in het teken van sport en spel. Rik Stubbe had een aantal spellen uitgezet. Ondanks de hitte deed iedereen eigenlijk best nog wel goed mee. We hebben de spellen qua tijd iets ingekort en veel pauzes met drinken en ijs ingelast. Om 17.00 uur stond er een frietkraam voor ons klaar met voor iedereen een puntzak friet en een snack.

Om 20.00 uur was al weer de volgende activiteit. Glow in the dark bingo door dames 1 en 2. Ook hier hebben we fanatiek aan meegedaan en maar hopen dat iemand valse bingo had. Tussendoor tijd voor fris en chips.

Na wederom een zeer korte nachtrust voor sommigen mochten we een half uur later ontbijten en startten we rond 10.00 uur met een aantal waterspellen georganiseerd door Milou Oude Bolhaar. Dat werd natuurlijk één groot waterfestijn. Vooral het duiken in de zwembadjes bij het slagbal was een groot succes. Om 12.30 uur stonden er poffertjes voor ons klaar. Daarna douchen en de laatste spullen inpakken/kamers opruimen.

Om 14.15 uur hebben we het kamp afgesloten met nog een ijsje. Al met al een heel geslaagd kamp waar in ieder geval de leiding volop van heeft genoten en we denken de kids ook wel.

Wij willen dan ook iedereen bedanken die dit weekend tot een groot succes hebben gemaakt. Mooi om te zien dat de hele vereniging hierbij betrokken is geweest. Echt top.

Tot over 2 jaar!

De kampcommissie

Alle foto’s van het weekend komen binnenkort online, maar hieronder alvast een voorproefje!

 

Comments are closed.