By

Jeugdactiviteit 2024 groot succes!

Jeugd

Jeugdactiviteit 2024 groot succes!

Op donderdag 29 februari was het weer tijd voor onze jaarlijkse jeugdactiviteit. Dit jaar werd de jeugd om 17.15 uur verwacht in de binnenstad. Na een lekker patatje met snack bij de Three Musketeers mochten ze op zoek naar de vossen in de binnenstad. Er waren vossen van aap, tot vissers, een boef, piraat en kip, alles kwam voorbij. Bij elke vos werd een groepsfoto gemaakt en ontving het team een letter. Als je alle letters bij elkaar had verzameld kon je er een woord van maken: tompouce! De winnaars kregen, jawel: mini tompoucen.

Hieronder een kleine selectie van alle leuke foto’s. 

Het was een gezellige avond, alle jeugd en vrijwilligers: bedankt voor jullie fantastische aanwezigheid. Op naar volgend jaar!

 

 

Comments are closed.